Nyt gør det selv projekt

For en lille måneds tid siden gik vi i gang med vores næste store gør-det-selv projekt her i huset. Vi skal have nyt køkken.

De første uger brugte vi på at besøge alverdens køkkenforretninger. Jeg tror vi har været i samtlige af dem, lige fra Invita til Ikea. Det var en utrolig svær process at skulle finde den bedste køkkenleverandør. Mange af køkkenerne ligner hinanden og så er der alligevel store forskelle. Men det lykkes til sidst. Vi har valgt dette køkken fra HTH.

Udover at vi synes designet matchede vores smag, synes min kone og jeg også at de havde det bedste gør-det-selv koncept. IKEAs var klart det billigste, men jeg har før sat IKEA køkkener op men deres skuffesystemer er ikke nær så gode. Deres skabselementer er stort set de samme som de øvrige mærker.

Hvor om alting er, bliver vi nu de glade ejere af et HTH køkken.

Og når nu vi selv skal i gang med et stort gør-det-selv projekt har jeg også valgt at købe nyt elværktøj. Jeg skal bl.a. bruge en ny akku bore og skruemaskine. Jeg allerede har noget Dewalt elværktøj og da Dewalt værktøj ofte bruger samme batterityper og opladere, synes jeg ikke rigtig det giver grund til at skifte værktøj.

Jeg faldt over hjemmesiden boremaskinen.dk som har en del anmeldelser af forskellige skrue og boremaskiner. Her fandt jeg en Dewalt DCD733C2 som tilsyneladende har vundet nogle forbrugertests. Den er netop kommet ind af døren og det er en virkelig lækker boremaskine.

HTH leverer køkkenet til os på mandag, så jeg regner med at jeg skal bruge weekenden på at rive vores gamle køkken ned, og gøre klar til opsætning af det nye.