Bondehuset sat til salg

For ca. 8 år siden købte vi et gammelt bondehus på landet mellem Roskilde og Lejre. Det var virkeligt idyllisk, med smukke områder.

Men da huset var over hundred år gammelt var der også en masse reparationer der skulle tages højde for. Det synes vi ikke pengepungen holdte til. Derfor gik vi i gang med at bygge et helt nyt drømmehus. På daværende tidspunkt var bankerne meget medgørlige og så ingen problemer med at låne penge.

Men da huset stod færdigt kom krisen. Vi prøve de at sælge det gamle bondehus i løbet af det kommende år men kunne simpelthen ikke komme af med det til den pris vi villa have for det. Ja, ok – den var nok lidt højt sat, men med to huse, hvor af det ene var købt på toppen af, synes vi ikke vi havde råd til at gå ned i pris.

Vi havde ellers en super dygtig ejendomsmægler i Lejre som gjorde alt for at få det solgt. Da vi ikke kunne sælge det valgte vi i stedet at leje det ud. Det har i midlertid vist sig at være en ganske god forretning, men det er lidt besværligt. Og da vi her til sommer for fjerde gang på blot to år måtte sige farvel til vores lejere, har vi valgt at tage kontakt til ejendomsmægleren igen i håb om at få det solgt.

Vi er ikke så kræsne denne gang og kommer det rette bud, så springer vi nok til.