Mange nytårsfortsætter bliver aldrig til noget

Det er relativt tit at ens nytårsfortsæt ikke kommer igang eller går i vasken efter meget kort tid. Det skyldes tit man ikke har lagt en plan for hvad man vil gøre når man træder ind i det nye år, men blot har taget en løs beslutning om at holde op med at ryge, leve sundere eller lave en opsparing.

Disse tre nytårsfortsæt er egentlig nogle af de mest hyppigeste – og ligeså de mest almindelige som går i vasken.

Hvis du kunne tænke dig at kvitte smøgerne så er du nød til at lave en plan for hvordan du gennemfører rygestoppet. Vil du bruge alternativ behandling som f.eks. hypnose, vil du løbende nedtrapning og bruge nikotin supplementer, eller vil du tage den svære kolde tyrker

Det samme gør sig gældende ved vægttab. Hvis det er en kur, er den varrig? Eller vil du hellere sørge for at dyrke mere motion og og hvad skal det så være?
Og til slut hvordan får du sparet penge op. Du er garanteret enig i at hvis opsparingen blot står på lønkontoen så går de relativt hurtigt via dankortet. Så du skal overveje at oprette en opsparingskonto og sætte et fast beløb ind når der kommer løn. Er det ikke så meget du vil spare op, kan du f.eks. have dem i et syltetøjsglas eller sparegris i hjemmet.

Hvis du sætter dig et nytårsfortsæt, så ved du nu det er det af stor betydning at laveen plan.