Når hunnie skal have det bedste

I min familie har vi altid haft hund, så da jeg flyttede hjemmefra var det det næsten en selvfølge at jeg også skulle have en hund.

Modsat mine forældre, som altid har haft små hunde, er jeg mere til de lidt større. Jeg har altid ønsket mig en  labrador og nu har jeg endelig fået muligheden for at få en. Jeg glæder mig helt vildt og den skal selvfølgelig have  det bedste at spise.

Jeg har fundet mange steder på nettet hvor man kan købe hundefoder. Flere og flere steder er der fri fragt, så det kan ikke en gang svare sig at tage cyklen ned i en almindelig dyrehandel og slæbe 12-15 kilo hundefoder hjem. Og på nettet er  prisen ofte bedre end den er i detail butikkerne.

Jeg har bl.a. kigget på det som hedder Olivers hundefoder på hjemmesiden snoops.dk. Det virker som om Olivers har lavet noget rigtig godt hundefoder til prisen, og på snoops.dk kan jeg finde foderet til forskellige priser. Super fed service, og det er i hvert fald langt hurtigere end selv at søge rundt på forskellige webshops for at finde det billigste sted.