Sandaler til sommerferien

Min kone og jeg skal til Rhodos på sommerferie. Vi elsker det græske øhav og holder meget af den græske gæstfrihed og kultur, for ikke at tale om den lokale græske mad. Derfor har vi ikke bestil pension på hotellet. Vi skal ud og opleve spisestederne i Rhodos by og sikkert også i andre byer omkring.

Vi forventer at det er over 30 grader varmt dernede, og i den varme er det ulideligt at rende rundt i stilletter, mens sandaler er langt mere behagelige. Jeg ved hun godt kan lide at komme op i højden, så det skal ikke være sådan nogle flade sandaler. Derfor har jeg tænkt på at købe en af disse sandaler med høje hæle til hende. Men jeg har ret svært ved at mig.

Enten skal jeg vægte det praktisk højt og så købe nogle sandaler som både kan bruges når vi skal til stranden og når vi skal ud til frokost eller om aftenen.

Eller også skal jeg købe nogen som er fine, men som så kun kan bruges til når vi skal ud og spise. Problemet er så bare at hun mangler noget fodtøj til når vi skal på stranden, og kender jeg hende ret, så bliver kufferten godt proppet, selvom vil kun skal væk i 14 dage.

Men måske hun kan nøjes klipklappere som sandaler til stranden – de koster ikke alverden og fylder heller ikke så meget i bagagen.