Sidste års dårligeste investering

Sidste år begyndte jeg at få nogle problemer med synet. Det var som om jeg konstant havde et søvn i øjet som slørede synet. Det var specielt slemt til fodbold, hvor jeg havde svært ved at fokusere på bolden når den var i luften.

Jeg har altid haft et perfekt syn, men da min far har AMD som eftersigende skulle være arveligt, var jeg naturligvis bekymret. Jeg kæmpede med at få en tid hos øjenlægen, men det var ret svært. Der var måneder lange ventetider. Da synet ikke blev bedre gik jeg i mellemtiden hos optikkeren. Her målte de mit syn og det viste sig at jeg havde en bygningsfejl som kunne afhjælpes med et par briller.

Jeg fandt et par fede mærkebriller, som kostede 4.000 kr, men da jeg fik glas i så kunne jeg slet ikke bære dem. Jeg forsøgte at gå med dem i et par uger, men jeg endte bare med at blive svimmel og synet synes jeg faktisk ikke blev forbedret.

Tilbage til optikeren som målte mig igen, og ganske rigtig var der en fejl i første måling, der gjorde at jeg skulle have nogle nye glas. Igen ventede jeg en uges tid på brillerne. Endelig fik jeg dem, men de føltes stadig ikke rigtige. Mit syn blev dog forbedret, men jeg fik hovedpine og blev stadig en smule svimmel. Jeg havde også ekstremt svært ved at afstands bedømme, så jeg turde slet ikke have brillerne på i bilen.

Derfor gik jeg endnu engang til optikeren som målte en tredje måling på mine øjne. Endnu engang skulle der nye glas i. Da jeg endeligt fik dem, var der ikke nogen stor mærkbar effekt. Jeg syntes faktisk at jeg ser stort set ens med og uden briller. Jeg tænker faktisk at jeg med lidt synstræning, kunne have opnået samme resultat.

Brillerne har kostet mig en bondegård så selvom de er vildt fede, må de nok betegnes som sidste års dårligste investering.